loading

Termeni si Conditii

Termeni si conditii

Termenii si conditiile, astfel cum sunt redate in prezenta sectiune, reglementeaza relatiile contractuale dintre vanzator si client si/sau membru si sunt parte integranta din acesta, cu exceptia cazului in care partile convin altfel.

Relatiile contractuale iau nastere la inregistrarea unei persoane fizice si/sau juridice ca membru sau la plasarea de catre client a unei comenzi pe site-ul www.genti-berta.ro si numai dupa confirmarea comenzii de catre vanzator, fiecare comanda generand o relatie contractuala distincta de cele anterioare si/sau viitoare.

 

Prin inregistrarea ca membru sau prin plasarea unei comenzi, clientul confirma ca a luat la cunostinta, ca a inteles si ca a acceptat conditiile vanzarii in termenii si conditiile afisate pe site-ul www.genti-berta.ro. Vanzatorul va confirma primirea comenzii printr-un e-mail la adresa de e-mail indicata de catre cumparator. Relatiile contractuale sunt supuse normelor legale din Romania.

 

Prelucrarea datelor personale

Prin inregistrarea ca membru al site-ului sau prin plasarea unei comenzi, cunoscand prevederile Legii nr. 677/2001 privind prelucrarea datelor cu caracter personal, cumparatorul si/sau membrul este de acord cu prelucrarea datelor sale cu caracter personal in scopul administrarii calitatii de membru al site-ului si/sau al contractului de vanzare-cumparare incheiat la plasarea unei comenzi si cu primirea oricaror comunicari din partea vanzatorului, pentru realizarea activitatilor de marketing, statistica, studii de cercetare, actiuni de direct mailing. Acordul de prelucrare a datelor cu caracter personal este dat si pentru perioada ulterioara incetarii calitatii de membru si/sau a contractului de vanzare cumparare in scopuri statistice si de arhivare.

Cumparatorul si/sau membrul, in conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001 privind prelucrarea datelor cu caracter personal are drept de acces, de opozitie si de interventie asupra datelor si isi poate exercita aceste drepturi adresandu-se vanzatorului. Cumparatorul si/sau membrul a fost informat de faptul ca datele sale cu caracter personal ar putea fi transmise catre terti, catre autoritatile competente si/sau catre autoritati publice centrale, locale, in conditiile legii, la solicitarea legal justificata a acestora.

Vanzatorul aduce la cunostinta cumparatorului si/sau membrului ca este notificat la A.N.S.P.D.C.P. ca operator de date cu caracter personal si isi desfasoara activitatea si in conformitate cu prevederile Legii nr.677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestora.

Drepturi de autor

Continutul site-ului - imagini, texte, grafice, simboluri, email-uri, scripturi, programe si alte date - este proprietatea  Berta Bags si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala.

                Folosirea fara acordul  Berta Bags a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Daca sesizati vreo incalcare a drepturilor de autor va rugam sa ne semnalati acest lucru la adresa office@genti-berta.ro

Litigii

Orice litigiu aparut intre cumparator si vanzator va fi rezolvat pe cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane de la sediul vanzatorului.

Produse

Toate informatiile publicate pe site sunt prezentari succinte, putand contine inadvertente privind unele specificatii ori pot contine erori de operare, vanzatorul facand eforturi pentru a pastra acuratetea informatiilor din site-ul www.genti-berta.ro.  Culorile, textura materialului sau forma produselor pot fi diferite in functie de monitorul folosit, navigatorul de internet, sistemul de operare sau dispozitivul de pe care se acceseaza site-ul.

Berta Bags isi asuma dreptul de a face modificari/corectii ale inadvertentelor si erorilor de operare, fara preaviz si fara notificare prealabila a cumparatorilor.

Ofertele de pe www.genti-berta.ro sunt limitate in timp si cantitate.

Durata ofertei pentru fiecare produs este valabila pana la epuizarea stocului, cu exceptia situtiei in care durata este anuntata pe site.

Plati

Modalitatile de plata sunt:

·                     Plata la livrare / ramburs: poti plati numerar, la primirea coletului;

·                     Plata cu card bancar, este acceptat orice card Visa sau Mastercard

Livrarea produselor

Produsele comandate vor fi livrate la adresa indicata de cumparator in comanda. Livrarea se face prin curier, iar clientul va verifica la momentul receptionarii integritatea coletului.

Anularea comenzii

Dupa confirmarea comenzii, comanda nu mai poate fi anulata de catre client.

Vanzatorul isi rezerva dreptul de a anula comanda in urmatoarele conditii:

  • datele/detaliile furnizate de catre client sunt incorecte si/sau incomplete;  
  • solicitarile clientului ies din tiparul normal al unei comenzi online si/sau comanda este neserioasa (cu titlu de exemplu, fara a fi limitativ: comanda unor cantitati exagerate de produse, etc.);
  • in caz de forta majora sau caz fortuit sau orice asemenea evenimente independente de vanzator.

Orice anulare de acest fel a comenzii de catre vanzator nu angajeaza in niciun mod raspunderea vanzatorului pentru prejudiciile cauzate clientului, cu exceptia restituirii contravalorii produselor in cazul in care acestea au fost deja achitate.

 Garantii

Conditiile de garantie sunt in conformitate cu legislatia comerciala din Romania. La solicitarea garantiei este necesara prezentarea produsului defect, copie de pe factura fiscala si certificatul de garantie in original. In cazul in care produsele ajung neinsotite de aceste documente, produsele sunt puse clientului la dispozitie la sediul www.e-incaltaminte.ro iar in cazul in care nu sunt preluate in termen de 15 zile de la data returnarii vor fi distruse.

Drepturi de retur

Conform legii, puteti returna produsele achizitionate in maxim 10 zile calendaristice de la primirea coletului, daca acestea sunt in conditii perfecte (in aceleasi conditii in care au fost livrate), fara urma de uzura sau deteriorare a produsului sau a ambalajului. In cazul in care renuntati la cumparare, este obligatoriu sa returnati produsul exact in starea in care v-a fost livrat, in ambalajul original, nefolosit, insotit de toata documentatia cu care a fost livrat.

Returul trebuie anuntat pe mail (office@genti-berta.ro) , completat formularul de retur (expediat ulterior pe adresa de mail office@genti-berta.ro) si trimis produsul prin curierat catre noi, costul transportului de retur fiind suportat de client. Suma de returnat se vireaza prin transfer bancar, in maxim 14 zile de la data denuntarii contractului, in contul indicat de client, mai putin costul transportului. Rambursarea pretului catre dumneavoastra se va face numai dupa primirea produsului si confirmarea emisa de www.genti-berta.ro ca acesta este in stare perfecta.

Produsele returnate vor fi trimise la adresa: Strada Tolbei, nr. 1, sector 6, Bucuresti.

 Dispozitii finale

Orice problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe site si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris de catre utilizator.

In cazul in care nu s-a reusit rezolvarea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane sau unui organism de rezolvare a disputelor agreat de ambele parti. Acceptand  acesti Termeni si Conditii de Utilizare a site-ului www.genti-berta.ro  , clientul isi asuma in totalitate consecintele ce decurg din folosirea in aceste conditii a site-ului.