loading

Lyoness

AVANTAJELE DVS. LA CUMPARATURI CU LYONESS

Iubim cumparaturile si suntem de parere ca aceasta experienta trebuie sa fie una placuta! De aceea, la fiecare cumparatura pe care o faceti prin Lyoness, beneficiati acum dublu si aveti posibilitatea de a profita si de pe urma cumparaturilor facute de cunoscutii dvs. Cu Cashback, Shopping Points si bonusul de prietenie, Lyoness Shopping Community va ofera gratuit numeroase avantaje la cumparaturi, avantaje pe care nu le gasiti nicaieri altundeva sub aceasta forma!

PROFITATI LA FIECARE CUMPARATURA

Cum functioneaza? Este foarte simplu: Lyoness ofera o retea extraordinara de mari retaileri, firme mici si mijlocii si parteneri comerciali online, care ofera cumparaturi avantajoase In toate domeniile si In Intreaga lume. Astfel, membrii Lyoness pot beneficia de avantajul Cashback si de atractivele Shopping Points la peste 40.000 de parteneri comerciali si mai mult de 250.000 mii de Cashback Points.


COLABORAREA BERTA BAGS - LYONESS


Deoarece credem in puterea comunitatii de cumparaturi Lyoness, oferim membrilor acesteia 2% Cashback si 2,50 Shopping Points (per 430 RON cheltuiti) la fiecare cumparatura! Va invitam sa profitati! "

3 MODALITATI DE A CUMPARA PRIN LYONESS

Experientele placute la cumparaturi sunt pentru Lyoness o prioritate, de aceea noi, In calitate de comunitate de cumparatori (Shopping Community) internationala, oferim fiecaruia modalitatea potrivita de a face cumparaturi.
Ce modalitate de cumparare preferati dumneavoastra?
Cashback Card - un card, toate branşele, numeroase avantaje!
Bonuri valorice: diverse bonuri valorice care pot fi validate la partenerii comerciali Lyoness!
Online Shopping: utilizati bogata oferta a partenerilor comerciali Lyoness online.

 CASHBACK – BANI INAPOI LA FIECARE CUMPaRATURa!*

La peste 40.000 de parteneri comerciali Lyoness cu 250.000 Cashback Points, la care puteti 
achizitiona produse sau servicii, primi
ti bani Inapoi la fiecare cumparatura. Indiferent daca faceti 
cumparaturi prin 
cardul Cashback, bonuri valorice sau online – pana la 5% din suma cumparaturilor 
va este creditata sub forma de Cashback! In momentul In care a
ti acumulat minim 43 lei, Cashback-ul 
va va fi virat In contul bancar personal. Este foarte simplu sa primi
ti bani Inapoi la cumparaturi - de 
fiecare data cand face
ti cumparaturi cu Lyoness! In sectiunea Profil, puteti vedea In orice moment 
valoarea Cashback-ului acumulat pana In prezent.

 * la partenerii comerciali Lyoness

 

 SHOPPING POINTS – AsA PUTEtI ECONOMISI DUBLU LA CUMPaRaTURI!

Pe langa Cashback, la cumparaturile cu Lyoness primiti si Shopping Points. Acestea se vor acumula In Contul Shopping Points aflat la punctul din meniu Profilul meu si le puteti utiliza pentru Shopping Point Deals ale partenerilor comerciali Lyoness, ori pentru reduceri substantiale la numeroase produse din Loyalty Mall.


Dumneavoastra decide
ti daca doriti sa utilizati Shopping Points la cumparaturi In Loyalty Mall: cu Shopping Points reduceti pretul produsului selectat si achitati doar restul de plata. Puteti Insa achizitiona produsele dorite din Loyalty Mall si fara Shopping Points.


Avantajul dvs. daca utiliza
ti Shopping Points: primiti reduceri atractive la produsele preferate, beneficiind astfel de un pret avantajos. In acest fel puteti face economii Insemnate la cumparaturi!


Primi
ti Shopping Points atat la cumparaturile facute la partenerii comerciali Lyoness, cat si ca recompensa pentru activitatile dvs.. Primiti trei Shopping Points pentru Deals, drept cadou de bun venit, daca va Inregistrati personal In Lyoness, online. Inregistrati-va chiar acum! In plus, aveti la dispozitie si alte posibilitati de a acumula Shopping Points suplimentare. Lasati-va surprinsi!


 BONUSUL DE PRIETENIE - MERITA SA RECOMANDAtI!

Permiteti-le si prietenilor dvs. sa devina parte a Lyoness Shopping Community! Fiecare persoana care se Inregistreaza In Lyoness prin intermediul dvs. va aduce, prin cumparaturile sale la partenerii comerciali Lyoness, bonus de prietenie direct de pana la 0,5%. Iar daca si cunostintele dvs. Inregistreaza la randul lor alte persoane In Lyoness, primiti pentru cumparaturile acestora prin Lyoness, bonus de prietenie indirect de pana la 0,5%.

 

Bonusul se limiteaza la doua niveluri de recomandare, Insa nu exista limite In ceea ce priveste numarul de persoane carora le puteti recomanda Lyoness.

 

INREGISTRATI-VA ACUM GRATUIT IN LYONESS

Pentru a va Inregistra sunati la numarul 0758 569 782 sau dati un mail pe adresa office@genti-berta.ro.