loading

Livrarea produselor

TERMEN SI POLITICA DE LIVRARE

Termenul de livrare al produselor  Berta Bags in Bucuresti este de aproximativ 24h, iar pentru celelalte localitati din tara de la 24h la 48h . Acest termen este valabil pentru produsele aflate in stoc din momentul si intra in vigoare din momentul confirmarii comenzii.

Pentru zona Bucuresti comenzile pot fi ridicate GRATUIT de la urmatoarele adrese in urma confirmarii telefonice (0758.569.782/0723.655.622/0763.366.001) :

-          Str. Tolbei, nr. 1, sector 6

-          Bd. Ficusului, nr. 9, sector 1

In cazul produselor care nu sunt pe stoc, Berta Bags isi rezerva dreptul de a conveni impreuna cu clientii sai termenul de livrare care poate sa varieze intre 2 si 3 saptamani.

In contul de utilizator veti avea posibilitatea de a crea o alta adresa de livrare (in cazul in care doriti ca livrarea sa fie efectuata la o alta adresa decat cea din buletin).

In maxim 24h de la efectuarea comenzii, un operator al companiei noastre, va va contacta prin telefon sau email, pentru confirmare. In cazul in care nu puteti fi contactat la data si ora stabilite pentru livrare, vom pastra bunurile comandate timp de 5 zile lucratoare, interval in care vom incerca sa va contactam din nou pentru a definitiva livrarea. In cazul in care nici in acest interval de timp nu puteti fi contactat, comanda va fi anulata.

Plata produselor comandate de pe www.genti-berta.ro se realizeaza in RON (la valoarea din momentul efectuarii comenzii), prin metoda aleasa in momentul plasarii comenzii.

Fiecare colet contine in interior factura si certificatul de garantie, aferente comenzii dumneavoastra. Receptia produselor reprezinta acceptul clientului ca produsele au ajuns in stare buna. Factura constituie contractul de vanzare/cumparare conform legislatiei romane in vigoare. Clientul isi exprima acordul explicit la semnarea facturii cu privire la faptul ca a primit produsul care este conform cu comanda si cu nevoile acestuia.

COSTURI

                Pentru comenzile care includ minim 3 produse de pe site-ul www.genti-berta.ro , oferim transportul GRATUIT.

Produsele sunt livrate prin firma de curierat rapid Fan Curier. Costurile de livrare pentru Bucuresti sunt 13,5 lei, iar pentru alte localitati- 17,5 lei, acesta fiind inclus pe factura.

Costul este valabil pentru toate orasele aflate in aria de acoperire a firmei de curierat Fan Courier. Pentru celelalte orase, care nu se afla in aria de acoperire a curierului, costul de livrare este de 30 Ron (TVA inclus). O lista exacta a oraselor si localitatilor acoperita de curier o gasiti pe www.fancourier.ro.