loading

Despre noi

Descriere

Berta Bags este o companie cu o experienta de 20 ani in producerea si comercializarea unei game diversificate de produse din piele naturala formata dintr-o echipa de oameni dedicati si receptivi la noile tendinte si provocari estetice. Berta Bags este una din putinele firme de marochinarie romaneasca (cu sediul in Bucuresti) care s-a mentinut cu succes pe piata inca din anul 1995.

Avem ca obiectiv sa fim prima optiune pentru intregirea tinutei dumneavoastra, oferindu-i un plus de eleganta, un aer clasic, dar in acelasi timp in acord cu ultimele tendinte in moda!

 Va punem la dispozitie numeroase modele de genti, serviete, plicuri, borsete atat de dama, cat si de barbati special create pentru a va scoate in evidenta in orice imprejurimi, fie o intalnire de afaceri, iesiri casual sau o seara eleganta in oras.

Fiind o firma cu standarde inalte, care pune accent pe calitatea superioara a produselor, pe design-ul inovator si personal al gentilor si pe durabilitatea acestora, ne procuram materiile prime – pielea naturala si accesoriile - din Italia, tara cu o reputatie incontestabila in domeniul modei.

Lucram doar cu piele naturala finisata prin tabacire cu extracte vegetale si ne selectam cu atentie tipurile de piele si nuantele folosite in realizarea produselor noastre. Gentile sunt produse in serii limitate, cu o grija deosebita pentru detaliile de croire.

Accesoriile folosite in productie, de asemenea importate din Italia, sunt de mai multe tipuri: nichelate, aurite sau antichizate fiind potrivite cu gust design-ului gentii.

Ca rezultat al eforturilor noastre de a fi accesibili clientilor Berta Bags, preturile sunt cele mai competitive de pe piata romaneasca, avand in vedere raportul calitate-pret. Consideram calitatea a fi un necesar absolut si nu un lux, o caracteristica optionala.

Din dorinta de a mentine o relatie stransa cu clientii nostrii, va incurajam sa contribuiti cu un feedback de orice natura la office@genti-berta.ro

Acum ca ati avut parte de aceasta scurta incursiune in istoricul si experienta companiei noastre va invitam sa faceti parte din viitorul acesteia, devenindu-ne clienti si va promitem ca nu veti fi dezamagiti!

Shopping placut!