loading

Certificat Garantie

SC BERTA VS CONSULT SRL
BUCURESTI,
CALEA RAHOVEI NR 301,S 5
CUI :RO 7470646
J40/4280/26.05.1995
TEL:+40 021 4232935


CERTIFICAT DE GARANTIE


1. Prezentul certificat de garantie va asigura toate drepturile conferite de legislatia in vigoare (Legea nr. 449/2003; O.G.21/1992, republicata).

2. Garantia oferita nu afecteaza drepturile consumatorilor care sunt in conformitate cu legislatia in vigoare.

3. Modalitatile prin care se asigura garantia sunt: repararea produsului, inlocuirea acestuia, iar cand acestea sunt imposibile, restituirea contravalorii produsului in termen de maxim 15 zile calendaristice.

4. Masura reparatorie se stabileste prin negociere comuna.

5. Eventualele reclamatii de calitate se depun direct magazinului in perioada de garantie.

6. Termenul de garantie este de 30 de zile de la data vanzarii/cumpararii produsului, pentru deficiente neimputabile consumatorului.

7. Pentru acordarea garantiei este necesara respectarea instructiunilor de mai jos:

- Articolele la care se refera acest certificate sunt confectionate din piei natural sau inlocuitori de piele, intretinerea acestora facandu-se prin stergerea lor periodica de praf cu o carpa moale, iar petele de grasime sau alte impuritati se indeparteaza cu o carpa inmuiata intr-o solutie apoasa de detergent. Nu se vor folosi diluanti sau substante acide.

- Captuseala este din poliester. Atentie! Poseta nu se introduce in masina de spalat si nici nu se spala direct.

- Articolele confectionate din piei tip nabuc, iuft, buffo, spalt(velur) se pot curata prin stergerea cu o radiera, crep natural sau bureti uscati si curati.

- Articolele din piele de culoare deschisa (alb, bej, rosu, gri, etc.) se vor feri de contactul cu ruj, indigo, tus de tipar, pix, piele culoare inchisa, etc. evitand riscul patarii.

- Articolele din piele precum si cele din inlocuitori ,daca nu se folosesc un timp mai indelungat se vor pastra in pungi de nailon curate si neimprimate,ferite de soare,praf,surse de caldura.

- Greutatea bagajului de mana nu trebuie sa depaseasca 1-1,5kg in functie de model(nu este sacosa de piata)

8.Orice interventie a consumatorului asupra produsului,anuleaza garantia oferita.Este obligatorie pastrarea certificatului de garantie si a bonului fiscal primite la cumparare pentru eventualele reclamatii de calitate.


VA MULTUMIM PENTRU ALEGEREA FACUTA!

Data cumpararii________________